Desert Rock
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
21 April 2007 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Hi allemaal, nou ik zal maar bij het begin beginnen want volgens mij is het al een heel tijdje geleden dat ik wat heb laten horen:
ik zit hier in Dubai voor mijn afstuderen. Ik woon in Bur Dubai, dat is een wijk in de buurt van het oude centrum van dubai, Ik zit daar in een appartementen complex samen met 2 andere studenten Sjoerd en Fernand.
Meestal zijn we met elkaar, met eten,bier drinken, en dat soort dingen.
We hebben hier 1 dag weekend, das op vrijdag, er zijn altijd grootse plannen, maar meestal komt het op het volgende neer: strand liggen en aan het eind van de middag naar de kroeg.
We hebben ook al een hoop andere dingen gedaan. de eerste week namanlijk al: dessert rock. Dat is (zeggen ze) het grootste rock festival van het oosten. Het was ook enorm groot, 1 podium. maar wel goeie bands: Iron Maden en de Prodigy.
Tijdens desert rock hebben we ook met de locals wat cultuur uitgewisseld, en zo ook het zogeheten lomp springen op gitaar muziek geintroduceert, als je het van boven boven zou bekijken zag je een groote cirkel in de mensen massa met een stel lompe, bier zuipende, nederlanders erin.
tot zo ver DESERT ROCK
Meestal zijn we met elkaar, met eten,bier drinken, en dat soort dingen.
tot zo ver DESERT ROCK