Uitje oud ijzer - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Fred Bruijn - WaarBenJij.nu Uitje oud ijzer - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Fred Bruijn - WaarBenJij.nu

Uitje oud ijzer

Door: Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

12 Mei 2007 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

In dubai kun je heel veel ouwe zooi kopen, dit licht allemaal in de open lucht op industrie terreintjes met een indier die op een plastic stoel zit te wachten. De mooiste dingen kom je hier tegen. Complete cattapiller motoren, aggreagaten, scheepsmotoren, fietsen, speelgoed, computers en voor de rest kun je het zo gek niet verzinnen of het licht er, ook nieuwe auto onderdelen en oude fabrieksvoorraden uit europa worden hier gedumpt. Dus ik zou zeggen de veiling is geopend, bieden maar en ik stuur het op!

• 13 Mei 2007 - 12:59

Judith:

He....rijdt die trekker nog?
    ennuh....welk merk....schijnt nogal belangrijk te zijn.
    Gr. Judith

• 13 Mei 2007 - 13:04

Fred:

dit is een echte orginele john deere 2700, zo goed als nieuw, heeft alleen maar buiten gestaan

• 15 Mei 2007 - 22:23

Edith:

Hey fred,
    Wij zijn nog op zoek naar n goede tv, breedbeeld mag is geen vereiste, 100 hz...
    Verzendkosten; niet meer dan € 50,-....

Groetjes, Edith

• 24 Mei 2007 - 20:28

Kees En Selma:

hey fredje
    ik zoek nog wat swift onderdelen.
    (motorkap, voorruit, rechter deur en voorscherm) heb er na 5 jaar maar afscheid van genomen bij Dirk Stichter voor de deur (kleinigheidje houd je toch)

verder gaat alles hier wel goed hier

we zijn net terug uit turkye beetje aan het zwembad liggen en eten en drinken wat je wilt. echt lachen

Ben je eigenlijk nog wel aan het werk of ben je vertegenwoordiger in oudijzer geworden, is best wel wat in te verdienen.

nou groetjes Kees en Selma

• 08 Juni 2007 - 15:52

Edith:

Hey fred,
    Hoe ist ermee? Is Ilse ondertussen al goed aangekomen? Of een beetje geacclimatiseerd?
    Geniet er samen nog maar lekker van!
    Tot volgende week alweer!
    Groetjes, Edith

• 13 Juni 2007 - 08:33

Sjaak:

he pik waneer ben je terug in nederland en kan ik je alvast maar weer in plannen
    nou veel plesier

gr sjaak